Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R1


 Trävilla i Torremendo med pool. Pris 299.999€Här har du ett fantastiskt trähus på landet.
4 sovrum, 3 badrum, öppet franskt kök med salong fördelat på 135 m2.
Terrass 40 m2 med en underbar utsikt. Söderläge. Trädgården är på 4000 m2.
Utomhusbar vid poolen samt ett fristående annex med stora möjligheter.

Alicante flygplats 45 min. 26 km till Torrevieja samt stranden.


För fler bilder och information - kontakta oss!
Välkommen på visning
Torremendos

Torremendos ligger i Orihuela kommun. Är känd för Embalse de La Pedrera som är en vattenreservoaren som får vatten från floden Tajo söder om Madrid och leds 40 mil i kanaler till "sjön". Kristallklart vatten! Det sägs vara pga vattenbrist för jordbrukarna 1980 - 1983 som den byggdes. 
Lungt och vackert. Det går att vandra runt hela sjön.
På nordöstra sidan av "sjön" finns ett vackert utflyktsmål - Casa La Pedrera, fantastiskt hus med café, pool och en massa aktiviteter.

Det tar strax under timmen att köra runt denna sjö. Det finns det flera ställen där man kan stanna till och fotografera.

Åk genom odlingar av apelsin, citron och kronärtskocka. Se berg och mandelträd i den vackra landsbygden.

Från Pedrera-reservoaren kan du se Sierra de Orihuela och Redován. Sanningen är att silhuetten av båda bergen som kan ses från denna reservoar i Vega Baja är imponerande.

Lo Rufete som är en äventyrspark som ligger på landet 8 km väster om Torrevieja och 5 min från Torremendo. Där kan du prova på äventyrssporter såsom att åka fyrhjuling, rida, skjuta paintball, bågskytte, paddla kajak, åka linbana, vandra, spela beach-volley mm. Den ligger ca 500 meter från Pedrera-sjön med fina vyer mot Torrevieja och dess omgivningar med saltsjöarna och naturparken.

Är golf ditt intresse har du väldigt stora möjligheter att utöva det. Runt om i Torrevieja, Orihuela finns det en mängd olika fantastiska golfbanor att välja på.


Torremendo ligger nära Bigastro 15 min med bil. Orihuela 21 min, 15 km. Från Jacarilla är det 16 min, 15 km och från San Miguel de las Salinas 10 min, 9,6 km.

La Zenia 19 min, 20 km. Alicante flygplats 42 minuter, 67 km.