Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 297


Nybyggd "Key Redy" lagom bekväm villa  i Aguas Nuevas, Torrevieja. 3 sovrum 2 bad. 

Pris från 325.000€ - 345.000€Nyproducerade rymliga och välplanerade radhus med stängd urbanisation i populära Aguas Nuevas, Torrevieja. Villan har 3 sovrum, 2 badrum, rymliga terrasser och Privat pool.
I markplan ligger vardagsrummet med öppen kökslösning med bar samt ett badrum och ett sovrum.
I plan 2, två sovrum, 1 badrum samt takterrass.

Villorna ligger nära till alla bekvämligheter du kan behöva som ett stort utbud av supermarkets, restauranger, apotek och shopping mall.


Ingår gör:

INOMHUS OCH UTOMHUS LED-BELYSNING

GOLVVÄRME I ALLA BADRUM
LUFTKONDITIONERING
VITVAROR I KÖK (KYL, UGN, MIKRO, SPISHÄLL, SPISFLÄKT)

TVÄTTMASKIN

POOL

PARKERINGSPLATS

LARMSYSTEM 


Kontakta oss för mer info, planritningar och senaste prislista.


Vi arbetar för att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig här i Spanien på svenska.

Vill du ha förslag på liknande boenden? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca.

         

Område: Costa Blanca , Aguas Nuevas, Torrevieja. ca 30 minuter från Alicantes internationella flygplats.Välkommen på visning! 

Torrevieja 

I torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Hörliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!