Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R115


Lägenhet La Mata Molino Blanco

Pris 179.900 €


Referens: R115

Byggår: 

Byggyta: 57 m2 

Takterass:  Gemensam m2

Söderläge

Sovrum: 2

Bad: 1

Våning: 1

Hiss:  

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per månad: 80€

Skatt per år: 154€

Avstånd till havet: 50 m

Parkering:


Unik lägenhet, med ett privilegierat läge, vid La Mata stranden i Molino Blanco.
Östlig orientering. Lägenheten är på 57m2 och har 2 sovrum, 1 badrum samt två
terrasser en för morgonsol med utsikt över havet och en för kvällssol (öst-väst läge).
Vardagsrummet har öppen spis för torr, skön värme, ett utrustat kök. Bostadsområdet har en vacker trädgård med gemensam pool, gemensam solarium för solbad och avkoppling samt social klubb. Alla tjänster finns i området som är mycket populärt.




Pris: 179.000€ + skatter

.


Välkommen på visning!



La Mata

La Mata stranden är en av de mest omtyckta och längsta stränderna i området och sträcker sig ca. 2,5 km längs det turkosfärgade medelhavet. La Mata är väl etablerat med stort utbud av restauranger, butiker och den mysiga marknaden.

Strandpromenaden har renoverats 2020 så här kan du tryggt vandra längs havet eller sätta dig vid någon av de många uteserveringarna och njuta av hav och sol. Här finns stor potential att hyra ut sin bostad hela året för den som så önskar.


La Mata ligger längs kusten i den nordöstra delen av Torrevieja. Buss kommunikationerna är mycket bra året om, samt bra anslutning till N322 med bil. Här har du också flera gröna parker samt den stora nationanlparken Laguna La Mata med fina stövområden.


Kommunikationer

Ca. 30 minuter till Alicante flygplats. 5 minuter till Torrevieja centrum. 5 minuter till Guardamar. Bra bussförbindelser till centrum.