Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R106


Lägenhet Torrevieja Centrum

Pris 188.000 € 


Referens: R106     

Byggår: 2016

Byggyta: 76 m2

Våning: 3 av 5    

Sovrum: 2   

Bad: 2    

Orientering: Söder       

Upplåtelseform: Ägarlägenhet     

Avgift mån: 60€

Skatt per år: 244€  

Avstånd till havet: 600 m


Lägenheten med två sovrum och två badrum, separat kök, vardagsrum med matplats och tillgång till balkongen. Som har utsikt över staden.

Den totala ytan av lägenheten är 76 kvadratmeter.

Den ligger på våning 3 av 5 möjliga.

Hiss finns.

Priset på lägenheten inkluderar också en parkeringsplats i det underjordiska garaget och ett förråd.

 

Det finns ett gemensamt takterass med utsikt över havet och omgivningen.

 

Fem minuter från lägenheten finns en stor park rik på flora och fauna, med rekreationsområden och barnspel.

Området med utvecklad infrastruktur, alla nödvändiga bekvämligheter inom gångavstånd.

Havet och strandpromenaden ligger bara 600 meter bort.


Välkommen på visning!Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!