Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 261


Nybyggda prisvärda lägenheter i Torrevieja cenrtum. 400 meter från havet. 1 eller 2 sovrum. 1 alt. 2bad.

Pris från 114.900 € - 199.900 €


Nyproducerade lägenheter i lugna kvarter nära havet ca 400 meter till Playa Cura och city livet i Torrevieja. Här når du stranden och havet på några minuters promenad.

Här har du allt du behöver inom gångavstånd för ett bekvämt boende i den Spanska solen.  

Lägenheterna är byggda enligt god standard. Golvvärme i badrum ingår. 2 sovrum och 2 bad samt 1 lägenhet med 1 sovrum 1 bad. Balkong eller privat takterrass.

Tillgång till gemensam pool på taket.

Priser 12 sovrum 2 bad i mellan plan och balkong pris 144.900 euro till 189.000 euro.

Aticos/taklägenhet med privat takterrass pris 189.900 euro till 199.900 euro.


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.

Bostäderna kommer med tillgång till pool. Fler projekt finns centralt, med samma byggmästare.


Välkommen på visning! 

Torrevieja 

I torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Hörliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!