Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R2577


Modern lägenhet i Elisa Bay, med terrass nära stranden i populära Mil Palmeras, 2 sovrum, 2 bad.

Pris 185.000€Mil Palmeras, Modern bungalow på översta våningen med utsikt över grönområden och bara 300 meter från stranden, urbaniseringen är helt sluten och har 2 stora gemensamma pooler och stora grönområden och lekplatser för barn. Fastigheten har 61 m2 med 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med integrerat kök och med direkt tillgång till den stora terrassen, fastigheten säljs möblerad och med luftkonditionering, den har TOURIST LICENSE för uthyrning.

  • Suma skatt 231.€/år
  • Comunidad avgift 40.€/mån.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? 

Ca. 50 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 15 minuter till Lo Romero, Las Ramblas, Campopamor golfbanor.

                         

Välkommen på visning! 

Mil Palmeras

Området har vunnit hjärtan hos många skandinaver med sin närhet till havet och lugnet i området. Dock har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare utbud.

Strandliv och havsnära promenader

Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område och nära till stranden med restauranger där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Mil Palmeras stranden är en naturlig strand med lugna vatten och fin gyllene sand. Synonymt har en blå flagga och "Q" av turist kvalitet stränder med god vattenkvalitet, sand och anläggningar. Stranden fick också ISO 170001 intyg utfärdas endast till stränder som har god tillgänglighet för funktionshindrade. Nära till restauranger, stormarknader, banker, apotek, anslutning till riksväg N-332 etc. inom gångavstånd ligger byn Torre de la Horadada.

Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.