Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R205 


Lägenhet i Vista Azul XVIII, Punta Prima - 2 sovrum, 2 bad, terrass  279.000 € 


Referensnummer: 220 G     Byggår: 2020     Sovrum: 2     Bad: 2     Byggyta: 60 m2     Våning: 1 

Upplåtelseform: Ägarlägenhet     Avgift mån:  €     Avstånd till havet: 800 m


Lägenheter på våning 1, block 2,Spektakulära lägenheter på första våningen (med hiss), tvåsovrum, tvåbadrum och terrass. Urbanisation Vista Azul 18. Bygg yta på huset 60m2 samt en täckt terrass på 11'60 m2. Huset säljs fullt möblerat, med designermöbler och dekoration. Inflyttningsklart.inbyggda garderober med lådor, luftkonditionering, golvvärme i badrummen, duschväggar, vitvaror, dekoration, köksredskap och tillbehör.

GARAGE UNDER JORD INGÅR.
Gemensamt område: Trädgård, barnområde, 2 pooler varav 1 med SPA och JACUZZI GYM

 Här har du allt inom promenadavstånd, såsom stort utbud av restauranger, matbutiker och bara några minuter ner till havet.  .


Här bor du tryggt och lugnt med trevliga grannar med olika nationaliteter.

Området är helt stängt. 

Ca 45 minuter till la Zenia Boulevard

Ca 45 minuter till Alicante flygplats

Välkommen på visning!Punta Prima - Los Altos

På Punta Prima befinner oss i ett av de populära områdena runt Medelhavs kusten, strax söder om Torrevieja. Ett livligt område med ett stort utbud av restauranger och butiker, nära till stränderna där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt.

Stränder, promenader, butiker och restauranger med havet som tema

Nära till flera restauranger som ligger längs havsbandet, på shoppingcentret Punta Marina har du banker, apotek inom gångavstånd. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast ett per kilometer bort. Här finns många butiker och restauranger. Man tar sig enkelt in till Torrevieja med buss om man vill ha stadsmiljö.

Golf och Tennis

Inom räckhåll har du tennisklubben på Los Balcones med många banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till Torrevieja med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 40 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av längs havet, härligt aktivt umgänge med familjen.