Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 267


Exklusiv Triplex/Radhus, "Key Ready" lägenhet med stora terrasser i Villamartin.

3 sovum 3 bad, takterrass, balkong och trädgård. Gemensam pool och grönområde.

Pris 220.000 €


Detta exklusiva radhus av "triplextyp" ligger högst beläget i Villamartin och är byggd i modern stil och fräscht design med mycket detaljer och inslag av sten.

Här har du bra storlek på ytorna, 3 sovrum 3 bad och öppen planlösning i kök mot salong. Byggytan ligger runt hundtra kvadratmeter samt att du har en priva takterrass på 31 kvm. Nu har du mäjlighet att få lägenheten helt inflyttningsklar med möbler, belysning alla vitvaror i kök , installerad aircon/vörmepump,

fullutrustade badrum med värmegolv, elektriska fönsterjalusier. OBS! Pris 220.000 €Välkommen att kontakta oss för prislista och planritningar.

Vill du ha info på liknande fastigheter? Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktionerna på södra Costs Blanca!


Nära Villamartin golf. Fantastiskt läge!                             

 Välkommen på visning! 


Villamartin

Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Nöjen

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Kommunikation

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Familjeliv

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.