Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 299Radhus i 2 plan med 3 sovrum, 2 badrum, takterrass i Los Altos/Balcones.

Priser från 235.000 €


Radhusen är byggda i 2 plan, markplan med kök, sovrum med bad on suite, övre plan med 2 sovrum och rymligt badrum.
Här har du utsikt över/mot saltsjön och gröna stora apelsinplantage som doftar fantastisk vid blommning. Till havet ca 1,5 km och nära till alla bekvämligheter du kan behöva. Bra bussförbindelser mot Torrevieja centrum.

I samma community byggs även en annan typ av lägenheter hör av dig för mer info.
Komplexet erbjuder utmärkta gemensamma utrymmen samt pool med palmer, grönområde och lekyta.
Området ligger med fin utsikt över omgivaningarna, nära till alla bekvämligheter du kan behöva. Bra läge!Välkommen att kontakta oss för prislista och planritningar och ytterligare specialerbjudande.

Vill du ha info på liknande fastigheter? Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktionerna på södra Costs Blanca

                              


Välkommen på visning! 


Los Altos - Los Balcones

Los Balcones, ett uppvuxet etablerat område med villor, radhus och lågbyggda lägenheter. Kuperad terräng och prunkande grön växtlighet strax söder om Torrevieja. Ett område med de flesta fastboende året om, ett stort utbud av restauranger och butiker, några kilometer till havet där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Angränsar till Los Altos och La Florida.

Avslappnat liv året om.

Los Balcones tillhör de exklusivare områdena runt Medelhavs kusten, och ligger strax söder om Torrevieja. Ett trevligt område med ett stort utbud av lokala restauranger, barer och butiker. Flera större befintliga restaurang och köpcenter center i närheten samt att det byggs två nya affärsområden. Till stränderna tar du dig snabbt med buss eller cykel, där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Med en kort tur på några minuter når du La Zenia Boulevard när du önskar ett livligt utbud.

Tennis och golf

Här har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till kontinuerligt till Torrevieja centrum med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 45 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, här kan alla koppla av med familj och vänner.

Fördelar