Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 202


-SLUTSÅLT-


Härligt lyxiga Golflägenheter i området mellan Las Ramblas, Campoamor och Villamartin.

Gemensam pool och grönomtåden. 3 sovum 2 bad, välj lägenhet med takterrass eller balkong. Pris från 245.000 € - 314.000 €


Dessa kvalitetslägenheter är byggda i en modern stil med fräscht design. Lägenheterna byggs i området Villamartin och Campoamor, nära de populära områdena Villamartin golf, Campoamor golf och Las Ramblas.
Alla bekvämligheter du kan behöva finns i närheten, såsom restauranger, snabbköp och shopping.
En kortare tur med bil till det stora köpcentret la Zenia Boulevard samt flera fantastiska stränder för avslappnade badliv.

Dessa lägenheter har 3 sovrum med 2 badrum, pris från 245 000 euro med terrass ca 20 kvm.

Vill du ha en duplexlägenhet på toppen med privat takterrass på ca 43 m2 pris fr. 284 000 euro.
Parkering i garage kan köpas till pri från 4.500 € + IVA

Här kan du koppla av med familj, vänner och golf.

Välkommen att kontakta oss för prislista och planritningar.

Vill du ha info på liknande fastigheter? Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktionerna på södra Costs Blanca

 

Fantastiskt golfläge!                             

 Välkommen på visning! 


Villamartin

Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Nöjen

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Kommunikation

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Familjeliv

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.