Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R87 


Torrevieja centrum.

Mysig 3-rums lägenhet. 100 meter från Playa Cura!

Möblerad. Pris 79.000 euro + skatter


Referensnummer: 87 G     Byggår: -     Sovrum: 2     Bad: 1     Byggyta: 60 m2     Våning: 1     Upplåtelseform: Ägarlägenhet     Avgift mån:  30€     

Avstånd till havet: 100 m


Citylägenhet med kalasläge, till ett fantastiskt bra pris. Endast 100 meter till Cura stranden och ett par minuters promenad till centrum kärnan
Plan 1. Bostaden har en yta på 60 kvm, disponerat med 2 sovrum, 1 badrum, kök i amerikansk stil, samt vardagsrum som leder till en terrass med öppen vy. Luftvärmepump/kyla.  Möblerad enlig bilder. 

SUMA: ca 200 € /ÅR.
Gemensamavg: Lägenhet 89 € kvartal. 

Här har ni ett enkelt, problemfritt boende med en trevlig mix av nationaliteter till ett fantastiskt pris.


Välkommen på visning!


Länk till 360-tour: 

Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!