Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 216


Punta Prima, precis vid havet. Lyxlägenheter med 3 sovrum 2 badrum.

Pris från 370.000 € - 590.000 €

Alternativt 2 sovrum 2 bad med takterrass. Pris från 420.000 €


Här bor du tryggt och säkert med bevakning. Du har havet som närmsta granne och det finns möjlighet till garage under markplan. Stora terrasser, gemensamma pooler och mycket grönområde gör att man trivs fantastiskst med dessa vyer över det turkosa medelhavet. Det finns olika variationer på lägenheterna med 3 sovrum, markplan med terrass eller mellanplan med stor balkong samt ett par med 2 sovrum och takterrass och oslagbar utsikt över havet och havsbandet..

Kontakta oss för planritningar och prislista.


Punta Primar är mycket populärt bland många med stort utbud av tjänster, butiker, restauranger och shopping och är fullt igång året runt.
Det är gångavstånd till köpcentret Punta Marina. Till stränderna kan du ta dig på några minuter.

 

Kontakta oss för att boka visning på detta projekt samt ev. andra liknande objekt.

Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktioner på södra Costa Blanca.

Kontakta oss för mer info, planritningar och prislista.

           

                           

Välkommen på visning! 

Punta Prima

På Punta Prima befinner oss i ett av de populära områdena runt Medelhavs kusten, strax söder om Torrevieja. Ett livligt område med ett stort utbud av restauranger och butiker, nära till stränderna där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt.

Stränder, promenader, butiker och restauranger med havet som tema.

Nära till flera restauranger som ligger längs havsbandet, på shoppingcentret Punta Marina har du banker, apotek inom gångavstånd. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast ett per kilometer bort. Här finns många butiker och restauranger. Man tar sig enkelt in till Torrevieja med buss om man vill ha stadsmiljö.


Inom räckhåll har du tennisklubben på Los Balcones med många banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...


Bussar går till Torrevieja med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 40 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av längs havet, härligt aktivt umgänge med familjen.