Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 285


Villamartin / Los Dolses Nybyggda "key ready" rymliga radhuslägenheter/Triplex.

3 sovrum & 2 bad. Pris 250.000 € - 320.000€


Treplanslägenheter med källare byggda i Los Dolses, Villamartin. Här har du nära till golf, restaurangcenter och gångavstånd till Zenia Boulevard.
Här finner du 3 sovrum och 2 badrum på en yta mellan ca. 103 kvm - 120 kvm.

Källare ca 32-63 kvm.
Takterrass ca 43-53 kvm. 
Priser från 250.000 euro till 320.000 euro beroende på storlek.
Hör med oss vad som ingår i detta erbjudande.

Totalt kan man samanfatta att här har du ett stort utbud av tjänster, stormarknader, restauranger och shopping och är befolkat året om.
Det är gångavstånd till köpcentret La Zenia Boulevard via gång/cykelbro och sedan vidare mot Zenia Beach om du vill ta dig ett dopp i medelahavet.

Kontakta oss för mer info, planritningar och prislista eller boka visning på detta projekt samt ev. andra liknande objekt.

Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktioner på södra Costa Blanca.

                           

Välkommen på visning! 

Villamartin/Los Dolses


Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

För golfare är detta område perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen

Spelar du tennis har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc. några minuter bort.

Gott om grönområden och parker. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, hör kan alla koppla av med familj och vänner