Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 205


Exklusiva och rymliga Golflägenheter med stora terrasser i Villamartin, gemensam pool och grönomtåden. 2 sovum 2 bad, välj lägenhet med takterrass, balkong eller trädgård.

Pris från 153.000 € - 255.000 €


Dessa exklusiva lägenheter ligger högt belägna i Villamartin och är byggda med stil och fräscht design. Lätt att bara komma till din underhållsfria lägenhet och öppna och stänga ner när andan faller på.

Här finns möjlighet att få en lägenhet med takterrass på ca 68 kvm, samt kbalkong på 21 kvm Priser från 270.000 €

Lägenhet med balkong på hela 26 kvm kan du få från 153.000 €.

Med trädgård på från 57-70 kvm i markplan hamnar du på från 201.000 €  
Ingår gör också förinstallation för AC, samt parkeringsplats.

Här kan du koppla av med familj och vänner.

Välkommen att kontakta oss för prislista och planritningar.

Vill du ha info på liknande fastigheter? Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktionerna på södra Costs Blanca!


Nära Villamartin golf. Fantastiskt läge!                             

 Välkommen på visning! 


Villamartin

Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Nöjen

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Kommunikation

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Familjeliv

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.