Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 286


Moderna parhus/villor 3 sovrum 2 bad, nära havet i Santiago de la Ribera.

Pris 315.000 €


Här bor du i mer traditionell spansk miljö med mysiga små cafeer och restauranger i den lågbyggda byn Santiago de la Ribera, Costa Calida. Här har du närhet till det lugna innanhavet Mar Menor med underbara strandpromenader där du kan möta lugnet och friden. Bra utud av all service. Ca 3 mil söder om Torrevieja.

Villan har 3 sovrum och 2 badrum, ca. 109 m2 byggyta samt stor takterrass på 50 m2.


Ca 200 meter till havet. Villorna är byggda enligt hög standard med exklusiva materialval.

Ingår går vitvaror, tvättstuga och pool 

All service finns i närområdet.


Större affärscenter och utbud av restauranger i Pilar de La Horadada och San Javier några minutrers bilväg norr eller söder ut, eller 20 minuters bilväg till La Zenia Boulevard.


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

Ca. 1 timma till Alicante flygplats via AP-7, 20 minuter till La Zenia Boulevard, 15 minuter till golf i Mar Menor, Lo Romero, 20 min till Las Ramblas, Campoamor.

                         

Välkommen på visning! 

Santiago de la Ribera - Mar Menor

Området har har länge varit populärt bland alla som söker närhet till havet och och en lugn oas. Här har man promenadavstånd till många restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under en kvart, när du önskar ett livligare utbud eller större shopping center.

Strandliv och havsnära promenader. San Pedro och San Javier tillhör de lite lugnare områden runt Costa Blanca kusten och som ligger skyddat av den stora havslagunen Mar Menor. Det är ett område med närhet till strand och restauranger. Här du kan njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Området har god tillgänglighet för funktionshindrade med ramper och anlagda parker. Även de kända lerbaden är populära atraktioner i San Pedro. Nära till restauranger, stormarknader, banker, apotek, anslutning till riksväg N-332 samt AP-7. 

För golfare är det bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Mar Menor, Las Ramblas, Campoamor, Villamartin, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Bussar, Costa Azul, går bl.a mellan flera av de södra byarna upp mot Alicante Med bil eller taxi kan du räkna med ca en timma till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.

Gott om grönområden och parker och det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.