Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 266


Punta Prima, Modern villa med 4 sovrum och 3 bad, 154 kvm, med källare på 105 kvm.

Privat pool 8x4 m. och trädgård. Pris 775.000 €


Inflyttningsklar möblerad villa med fyra sovrum och tre badrum samt källare. Perfekt läge nära hav och stort utbud av restauranger och butiker.

På tomten har du en privat pool på 8x4 m och trädgård.

Byggytan ligger på 154 kvm samt källare på 105 kvm. 

Pris 775.000 €


Villan ligger i Punta Prima, ett av de mest kända områdena på Alicantekusten tack vare dess närhet till många aktiviteter samt flera fina sandstränder och klart, lugnt vatten. Här har du många möjligheter till skön tillvaro med stort utbud av barer och restauranger. Området är perfekt både för permanenetboende  eller semester. Punta Primar är mycket populärt bland många med stort utbud av tjänster, butiker, restauranger och shopping och är fullt igång året runt.
Det är gångavstånd till köpcentret Punta Marina. Nära till stränder och strand promenaden.


 

Kontakta oss för att boka visning på detta projekt samt ev. andra liknande objekt.

Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktioner på södra Costa Blanca.

Kontakta oss för mer info och planritning.

           

                           

Välkommen på visning! 

Punta Prima - Los Altos

På Punta Prima befinner oss i ett av de populära områdena runt Medelhavs kusten, strax söder om Torrevieja. Ett livligt område med ett stort utbud av restauranger och butiker, nära till stränderna där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt.

Stränder, promenader, butiker och restauranger med havet som tema

Nära till flera restauranger som ligger längs havsbandet, på shoppingcentret Punta Marina har du banker, apotek inom gångavstånd. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast ett per kilometer bort. Här finns många butiker och restauranger. Man tar sig enkelt in till Torrevieja med buss om man vill ha stadsmiljö.

Inom räckhåll har du tennisklubben på Los Balcones med många banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till Torrevieja med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 40 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av längs havet, härligt aktivt umgänge med familjen.