Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 254


Punta Prima, Moderna villor med 4 sovrum och 3 bad, privat pool och trädgård.

Pris 419.000 € - 500.000 €Komplexet består av 14 fristående villor med fyra sovrum och tre badrum. Villorna är utformade för att vara praktiska och bekväma och utnyttja utrymmet på bästa sätt. De är perfekt orienterade för att dra nytta av naturligt ljus hela dagen. Varje tomt har en privat pool och ett anlagt område.

Ingår gör värmegolv i badrum samt Pre-installation för AC. Beräknad byggtid från start till klar, ca. 20 månader.

Byggytan ligger på 150 kvm och tomterna mellan 176 kvm till 259 kvm.

Pris från 419.000 € till 500.000 €


Detta Villakomplex ligger i Punta Prima, ett av de mest kända områdena på Alicantekusten tack vare dess närhet till många aktiviteter samt flera fina sandstränder och klart, lugnt vatten. Här har du många möjligheter till skön tillvaro med stort utbud av barer och restauranger. Området är perfekt både för permanenetboende  eller semester. Punta Primar är mycket populärt bland många med stort utbud av tjänster, butiker, restauranger och shopping och är fullt igång året runt.
Det är gångavstånd till köpcentret Punta Marina. Till stränderna kan du ta dig via gång- och cykelbron över vägen N332.


 

Kontakta oss för att boka visning på detta projekt samt ev. andra liknande objekt.

Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktioner på södra Costa Blanca.

Kontakta oss för mer info, planritningar och prislista.

           

                           

Välkommen på visning! 

Punta Prima - Los Altos

På Punta Prima befinner oss i ett av de populära områdena runt Medelhavs kusten, strax söder om Torrevieja. Ett livligt område med ett stort utbud av restauranger och butiker, nära till stränderna där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt.

Stränder, promenader, butiker och restauranger med havet som tema

Nära till flera restauranger som ligger längs havsbandet, på shoppingcentret Punta Marina har du banker, apotek inom gångavstånd. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast ett per kilometer bort. Här finns många butiker och restauranger. Man tar sig enkelt in till Torrevieja med buss om man vill ha stadsmiljö.

Golf och Tennis

Inom räckhåll har du tennisklubben på Los Balcones med många banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till Torrevieja med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 40 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av längs havet, härligt aktivt umgänge med familjen.