Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien


Ref: 320


Vacker lägenhet "Key Ready" med stor takterrass i närheten av Villamartin. 3 sovum, 2 bad.

Gemensam pool och grönområde.

Pris 209.000 €


Detta bostadsområde ligger på ett privilegierat läge i ett område som har den lantliga känslan men ändå har närhet till det mesta, t.ex. golfbanan Villamartín och Sierra Escalona Natural Park. Så tycker du om att vandra och trivs i naturen så kan detta bli din favoritplats i solen.

Fullt utrustad för 209.000€ + moms
Luftkonditionering
Vitvarupaket
Möbler för interiör och exteriör
Larmsystem helt monterat
53m2 privat solarium
Hushållspaket

Öppen planlösning och en privat stor takterrass på 53 kvm.


Gemensam pool och en parkeringsplats för cyklar och bil. .
Aerotermiskt varmvattenvärmesystem, utrustat med en ackumulator och elektrisk värmare.
Italiensk dusch med halkfritt golv och infällt avlopp
Fullt installerat larmsystem (pekskärm, en sensor per rum)

Kontakta oss för mer info, eller planritnningar.Vill du ha info på liknande fastigheter? Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktionerna på södra Costs Blanca!


Nära Villamartin, Campoamor, Las Colinas golf. Costa Blanca, Orihuela Costa, San Miguel de Salinas, Torrevieja. Ca 50 min. till Alicante eller 40 min till Murcia flygplats
                            


 Välkommen på visning! 


Villamartin


Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Nöjen

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Kommunikation

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Familjeliv

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.


San Miguel de Salinas


Jordbruksbyn San Miguel de Salinas ligger högt ungefär en mil från havet med en fantastisk panoramautsikt över odlingarna och saltsjöarna, här kan man känna den genuina spanska atmosfären men ändå ha närheten till alla turistattraktioner om så önskas.

Nöjesutbud

Det finns ett stor utbud av restauranger, caféer och butiker, t.ex. ”Las Cuevas” som ligger i gamla grottor är absolut värt ett besök. Mysigt by-torg och inte att förglömma, den sköna marknaden som är på onsdagar.

Golf

I närheten av San Miguel de Salinas ligger Las Colinas Golf and Country Club, som stått värd för flera kvaltävlingar till Europa Touren. Banan håller hög kvalitet både i status och serviceutbud på toppnivå. Andra prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, och Lo Romero

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera abyarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 40 minuter till Alicante flygplats och ungefär samma till Murcia flygplats

Familjeliv

Det finns flera trevliga cykelvägar runt byn att utforska. Hör kan du njuta av vackra vyer i kuperad terräng bland apelsinodlingarna och de öppna fälten. San Miguel de Salinas har två kommunala skolor upp till gymnasienivå. I byn finner du alla tänkbara faciliteter.