Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R111


Taklägenhet La Mata

Pris 179.900 €


Referens: R111

Byggår: 

Byggyta: 78 m2 

Takterass:  m2

Söderläge

Sovrum: 3

Bad: 2

Våning: 5

Hiss:  

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per månad: 50€

Skatt per år: 200€

Avstånd till havet: 300 m

Parkering: Finns att köpa till 23.000€Takvåning på 5:e våningen i bostadsområdet Residencial vi, i La Mata. Den bara 300 meter från sandstranden och strandpromenaden. Lägenheten är på ca. 78 m2, har 3 sovrum, 2 badrum, ett utrustat kök och ett vardagsrum. En stor balkong med markiser med utsikt över poolen, mot söder.
Lägenheten säljs möblerad, A / C.

Ett fint hem i ett utmärkt läge i ett populärt område. Här bor du tryggt och lugnt.


Trevlig gemensam pool och gröna och välskötta gemensamma utrymmen. Inom gångavstånd strandpromenaden med flera restauranger, affärer, apotek, gym och andra tjänster.  


Ca. 30 minuter med bil till Alicante flygplats. 
Kontakta oss idag för visning.


Välkommen på visning!La Mata

La Mata stranden är en av de mest omtyckta och längsta stränderna i området och sträcker sig ca. 2,5 km längs det turkosfärgade medelhavet. La Mata är väl etablerat med stort utbud av restauranger, butiker och den mysiga marknaden.

Strandpromenaden har renoverats 2020 så här kan du tryggt vandra längs havet eller sätta dig vid någon av de många uteserveringarna och njuta av hav och sol. Här finns stor potential att hyra ut sin bostad hela året för den som så önskar.


La Mata ligger längs kusten i den nordöstra delen av Torrevieja. Buss kommunikationerna är mycket bra året om, samt bra anslutning till N322 med bil. Här har du också flera gröna parker samt den stora nationanlparken Laguna La Mata med fina stövområden.


Kommunikationer

Ca. 30 minuter till Alicante flygplats. 5 minuter till Torrevieja centrum. 5 minuter till Guardamar. Bra bussförbindelser till centrum.