Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R88


Torrevieja centrum. Lägenhet 2 sovrum, 1 badrum, balkong. Pris 67.900€


Lägenhet i utmärkt skick, fullt möblerade, byggår 2006. Bostaden ligger på våning 3 av 5.

Här har du 2 sovrum, 1 badrum, utrustat kök, säkerhetsdörr, installation av luftkonditionering varm/kall i vardagsrummet, balkong.

Lägenheten ligger i ett oslagbart område, omgiven av alla tjänster och bara 400 meter från stadshuset.
5 minuters promenad från de viktigaste tjänsterna: banker, apotek, restauranger, kaféer, köpcentrum.

Det är också bara tio minuters bilresa till de bästa stränderna på södra Costa Blanca. Ca 15 minuters promenad (1,6 km) från stranden Playa los Locos.Här har du ett enkelt, problemfritt boende med en trevlig mix av nationaliteter till ett fantastiskt pris.

Bra bussförbindelser i och omkring Torrevieja året runt.


Välkommen på visning!Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!