Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien


Ref: 278


Härlig Villa, "Key Ready" med privat pool och stora terrasser i La Finca Golf Alicante.

3 sovum 2 bad, takterrass.

Pris 279.000 €


Denna exklusiva lagom stora villa ligger beläget i La Finka Golf, och är byggt i gedigen modern stil och fräscht design med inslag av natursten.

Här har du bra storlek på ytorna, lättskött tomt med mycket sol, i ett lugnt och tryggt område

3 sovrum 2 bad och öppen planlösning ca 90 kvm, tomt på 224 kvm, pris 279.000 euro.

Finns ett fullmöblerat alternativ pris 288.000 euro, kontakta oss för mer info.Ingår gör:

Luftkonditionering förinstallation ingår.
Anlagd trädgård.
Pool 6x3 m
Alarm

Privat parkering


Välkommen att kontakta oss för prislista och planritningar.


Här har du nära till La Finka golf med dess fantastiska omgivningar. Ett flertal butiker och restauranger i närområdet. Oavsett om du väljer att bo i en markplanslägenhet med en privat trädgård eller i en av de övre lägenhetern med ett stort solarium, kommer du alltid att ha fönster i två olika riktningar så att du kan välja var du vill sola. Det finns en utomhusparkering där du kan lämna ditt fordon. Helt säker, nära hemmet med bilen utaför huset.Vill du ha info på liknande fastigheter? Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktionerna på södra Costs Blanca!


Nära Villamartin golf. Costa Blanca, Orihuela Costa, Villamartin. Torrevieja. Ca 45 minuter till Alicante flygplats
                            


 Välkommen på visning! 


La FincaDen spektakulära urbanisationen med de vackra bergen i bakgrunden mellan La Finca Golf och fälten i La Vega Baja. Närheten till alla olika tjänster, gör att du kan njuta av några av regionens gastronomiska specialiteter med en kort promenad en en skön tur med bilen. 

Området ger dig möjlighet till långa och spännande cykelturer längs vägarna som förbinder de olika omgivande byarna.


Golf La Finca är sedan 2002 en av de bästa golfbanorna i Spanien. Dess designades av Pepe Gancedo, en av de bästa amatörspelarna i golfhistorien i Spanien.

Golf La Finca är en bred bana med generösa fairways, vilket ger en bra förlåtelsemarginal till de högsta handikappen. Greenerna på Golf La Finca skiljer sig helt från varandra, i olika former och unik skönhet, eftersom de är berömda greener som det 7: e hålstorget med stort som påminner om en Bowling Green. Den gröna 14: e är en av de gröna som lämnar ett intryck på minnet, rund och djup som en kinesisk wok