Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

                                                                                                   Ref: 213


Moderna lägenheter ca. 600 meter till stranden i populära Mil Palmeras, välj mellan bungalowlägehet markplan eller med takterrass, 2 sovrum, 2 bad. 3 sovrum 2 bad finner du i lägehetskomplexet.

Pris från 160.000€ - 255.000€


Här bor du med närheten till havet och den norra delen av Mil Palmeras med bra utud av restauranger och service. Ca 2 mil söder om Torrevieja. du kan välja mellan lägenhet typ bungalow i markplan, pris från 170.000€ eller topp lägenhet med privat takterrass, pris från 185.00€.

Önskar du bo i ett högbyggt lägenehts komplex kan du här välja mella 2 eller 3 sovrum och rymlig terrass, pris från 160.000 för 2 sov. och från 179.000€ med 3 sov.

Området är uppbyggt kring gemensamma pooler och grönområde ca.sex hundra meter från stranden.


All service finns i närområdet.


Större affärscenter och utbud av restauranger i Pilar de La Horadada några minutrers bilväg inåt land, eller 8 minuters bilväg till La Zenia Boulevard.

Fantastiskt läge!


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

Ca. 50 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 15 minuter till Lo Romero, Las Ramblas, Campopamor golfbanor.

                         

Välkommen på visning! 

Mil Palmeras

Området har vunnit hjärtan hos många skandinaver med sin närhet till havet och lugnet i området. Dock har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare utbud.

Strandliv och havsnära promenader. Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område och nära till stranden med restauranger där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Mil Palmeras stranden är en naturlig strand med lugna vatten och fin gyllene sand. Synonymt har en blå flagga och "Q" av turist kvalitet stränder med god vattenkvalitet, sand och anläggningar. Stranden fick också ISO 170001 intyg utfärdas endast till stränder som har god tillgänglighet för funktionshindrade. Nära till restauranger, stormarknader, banker, apotek, anslutning till riksväg N-332 etc. inom gångavstånd ligger byn Torre de la Horadada.

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.