Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien


Ref: 280


Golf lägenheter "Key Ready" med stora terrasser i Las Ramblas Golf, Campopamor.

2 eller 3 sovum, 2 bad. Gemensam pool och grönområde.

Pris 199.000 € - 299.000 €


Detta exklusiva komplex ligger beläget vid Las Ramblas golfbana, Campoamor. Projektet är byggt i gedigen modern stil och fräscht design med mycket detaljer och inslag av natursten. Här kommer du trivas i en skön grön milö nära till all man kan önska, bara att flytta in direkt och börja spela.

Här har du perfekt storlek på ytorna, välj mellan 2 sovrum 2 bad, stor terrass på ca. 34 kvm, i mellanplan, pris 199.000 euro.

Alternativt Penthouse/takvåning med 3 sovrum 2 bad och öppen planlösning och en privat stor takterrass på 78 kvm, pris 295.000 euro.


Ingår gör:


Möbelpaket

Vitvaror i kök

Luftkonditionering
Värmegolv i badrum

Elektiska jalusier i vardagsrum

Gemensam pool.

Hiss

FörrådVälkommen att kontakta oss för prislista och planritningar.


Här har du nära till både Las Ramblas golfbana och Campoamor golf med dess fantastiska omgivningar. Ett flertal butiker och restauranger i närområdet. Oavsett om du väljer att bo i en mellanplanslägenhet med en stor terrass eller i en av de övre lägenheterna med ett stort solarium, kommer du kunna njuta under den Spanska solen och det sköna uteklimatet. 

Kontakta oss för mer info, prislista och planritnningar.Vill du ha info på liknande fastigheter? Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktionerna på södra Costs Blanca!


Nära Las Ramblas, Campoamor, Las Colinas,  och Villamartin golf. Costa Blanca, Orihuela Costa, Torrevieja. Ca 50 min. till Alicante eller 30 min till Murcia flygplats
                            


 Välkommen på visning! 

Campoamor / Las Ramblas


Campoamor är uppvuxet och kuperat med gröna parker, pinjeträd, palmer samt gott om gång- och cykelvägar. Fantastisk strand!


I Campoamor hittar man all sorts service som du behöver. Du har en mysig marina med möjlighet till att hyra båtplats i mån av tillgänglighet. Det finns allt från strandbarer till restauranger samt kaféer. I närområdet finns även olika marknader. Vid strandpromenaden finns både restauranger och barer. Detta är ett grönt och uppvuxet område för alla olika åldrar.


För golfare är detta bostadsområde utmärkt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv.


Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker för de mindre. Sportanläggning finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen