Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 311

Nyproduktion, moderna villor med 2 eller 3 sovrum, 2 bad och gemensam pool.

 Villamartin. Priser från 275.000 € - 339.000 €

 

ILIOS-projektet är ett bostadsområde som består av 25 villor i två plan med flera fristående eller parhusmodeller med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, samt privata trädgårdar och ett stort gemensamt område med pool. Den privata poolen och parkeringsplatsen är valfria i vissa av dessa villor.

Projektet byggs med hållbara material och ytbehandlingar av högsta kvalitet kombinerat med naturliga strukturer, rena och neutrala färger och de bästa specifikationerna med en smart fördelning av ytorna. Hållbarhetsstänk återspeglas i detta projekt med solpaneler, sydlig orientering och karakteristisk design med dubbel ventilation.

Data:

Hemautomationssystem integrerat i hemmet.

Fullt installerat larmsystem.
Förinstallation av luftkonditionering.
Trädgård klar med bevattningssystem.
Utomhusbelysning på terrasser och trädgårdar.
Gemensam pool.
Privat pool (kontrollera planer och tillgänglighet)
Privat parkering (kontrollera planer och tillgänglighet)


Kontakta oss för info, planritningar etc..


Nya affärscenter i närområdet. Nära Villamartin golf och plaza. Fantastiskt söderläge!   

Ca 45 minuter till Alicante flygplats och ca 10 minuter till Torrevieja centrum.  

                   

     Välkommen på visning

Villamartin 


Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

För golfare är detta område perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen

Spelar du tennis har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc. några minuter bort.

Gott om grönområden och parker. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, hör kan alla koppla av med familj och vänner.