Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R2601


Lägenhet på La Mata 85.000 € 
Viña Mar 1


La Mata, Bottenvåningslägenhet framför den gemensamma poolen och bara 200 mts från stranden, 36 m2 lägenhet med 1 sovrum, badrum, öppet kök, vardagsrum matsal, 2 terrasser en framför poolen och den andra på baksidan av 20 m2, lägenheten säljs möblerad och med luftkonditionering.


Suma skatt 108.€ / år

Comunidad; 30.€ / månadVälkommen på visning!La Mata

La Mata stranden är en av de mest omtyckta och längsta stränderna i området och sträcker sig ca. 2,5 km längs det turkosfärgade medelhavet. La Mata är väl etablerat med stort utbud av restauranger, butiker och den mysiga marknaden.

Strandpromenaden har renoverats 2020 så här kan du tryggt vandra längs havet eller sätta dig vid någon av de många uteserveringarna och njuta av hav och sol. Här finns stor potential att hyra ut sin bostad hela året för den som så önskar.


La Mata ligger längs kusten i den nordöstra delen av Torrevieja. Buss kommunikationerna är mycket bra året om, samt bra anslutning till N322 med bil. Här har du också flera gröna parker samt den stora nationanlparken Laguna La Mata med fina stövområden.


Kommunikationer

Ca. 30 minuter till Alicante flygplats. 5 minuter till Torrevieja centrum. 5 minuter till Guardamar. Bra bussförbindelser till centrum.