Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 232


Villa med 3 sovrum i ett plan med privat pool - Norra Villamartin Pris från 299.900 €

 

1-plansvilla på ca 77 m2 ca 200-300 m2 tomt. Stor takterrass på över 75 m2.

Pool och en privat parkeringsplats på tomten. Härlig utsikt från hela området med stort grönområde och många promenadstråk.


Interiört har du ett ljust vardagsrum med amerikanskt öppet kök med utsikt mot den privata poolen. 3 sovrum och 2 badrum. Hella projektet har genomgående hög kvalitet.

Den privata takterrassen når du från tomten.

Som tillval kan man välja källarvåning inredd eller "råkällare". Priser från 40.000 euro och uppåt beroende på utförande.

Kontakta oss för info, planritningar och uppdaterad prislista..


Nya affärscenter på gång i närområdet. Nära Villamartin golf. Fantastiskt läge! 

                       

     Välkommen på visning!


Villamartin nord


Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

För golfare är detta område perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen

Spelar du tennis har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc. några minuter bort.

Gott om grönområden och parker. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, hör kan alla koppla av med familj och vänner.