Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 228


Nytt exklusivt projekt utanför San Miguel de Salinas strax väster om Torrevieja. 2 eller 3 sovrum. 2 bad.

Priser från 149.900€


Nyproduction av lägenheter i lugnt område nära San Miguel de Salinas väster om Torrevieja. Här kan du njuta av alla utbud man kan behöva för ett avslappnat liv.

Spelar du golf har du flara banor bara några minuter bort.


Exklusiv design av lägenheter med 2 och 3 sovrum med stora terrasser och privat parkering (antingen inomhus eller utomhus), belägna i San Miguel de Salinas.

Bygget kommer att inhysa 165 lägenheter, varav 30 kommer att vara takvåningar! Gångavstånd till affärer, barer, restauranger och torget i San Miguel de Salinas.

San Miguel ligger bara en kort 10-15 minuters bilresa till stränder, golf och köpcentra.

Den gemensamma poolen kommer att byggas i 199 m2! Andra gemensamma faciliteter: En lekplats och ett gym för vuxna utomhus.

De första etapperna som släpps kommer att omfatta 85 enheter, fördelade på 8 våningar. 20 av dessa enheter kommer att vara 3-sovrumslägenheter, medan 65 kommer att vara 2-sovrumslägenheter. Så passa på att vara bland de första att välja bra läge.

Förråd finns. Priserna startar på 149 900 euro för lägenheter med 2 sovrum och 209 900 euro för lägehetr med tre sovrum. Kontakta oss idag för en fullständig prislista och planritningar.


Det finns en bra lokal taxiservice och bussar går flera gånger dagligen till Torrevieja, Orihuela och Murcia. Alicante och Murcias flygplats ligger båda ca 40 minuters bilresa bort.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.


40 minuter till Alicante flygplats, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 10 minuter till Villamartin golf. 5 minuter till Las Colinas golf.


Välkommen på visning! 

San Miguel de Salinas


San Miguel de Salinas är en mycket populär spansk stad bara 15 minuters bilresa från stränderna i Mil Palmeras, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja, La Mata, Guardamar etc och omgiven av vacker natur som inkluderar citrus- och mandellundar och de nationella parken Sierra Escalona precis utanför dörren. Du kan gå och cykla milsvida längs kanalen som går precis intill staden.

Det finns ett stort utbud av barer och restauranger, både spanska och internationella i centrum. Om du letar efter en semesterdestination eller en plats att bo året runt är San Miguel ett utmärkt val eftersom det har alla bekvämligheter och en trevlig blandning av spanska och utländska människior.

Tempot i livet är lugnt och avkopplande, och priserna i barerna tenderar att vara rimligare än vid kusten. Onsdagsmarknaden är ett utmärkt tillfälle att fylla på med lokalt odlad färsk frukt och grönsaker, skinka, ostar, oliver, kläder och skor etc, innan du tar en drink och tapas i en av våra trevliga tavernor!


I närheten av San Miguel de Salinas ligger Las Colinas Golf and Country Club, som stått värd för flera kvaltävlingar till Europa Touren. Banan håller hög kvalitet både i status och serviceutbud på toppnivå. Andra prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, och Lo Romero

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 40 minuter till Alicante flygplats och ungefär samma till Murcia flygplats

Familjeliv

Det finns flera trevliga cykelvägar runt byn att utforska. Hör kan du njuta av vackra vyer i kuperad terräng bland apelsinodlingarna och de öppna fälten. San Miguel de Salinas har två kommunala skolor upp till gymnasienivå. I byn finner du alla tänkbara faciliteter.