Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 312


Nyckelklar lyxvilla (en av två) ca 400 meter till havet och en fantastisk strand på södra Costa Blanca.

All inredning och utrustning ingår. 3 sovrum 3 bad, egen pool och trädgård.

Pris 460.000 €          (Villa 2. Pris 480.000 €) 


Lyxvilla med privat pool. Inväding yta på 125 m2, 3 sovrum, 3 badrum stora garderober, terrasser och en takterrass med havsutsikt.
Tomt på 305 m2, privat pool 6x3, parkering, trädgård med växter / bevattning / gräs.
Golvvärme i badrummen, köksskåp och vitvaror, komplett badrum med dusch, inne & ute belysning.
Fullt möblerat hus ingår i priset.

Här bor du med havet som granne i populkära Horadada/Higeuricas ett par mil söder om Torrevieja. varteret består av fristående villor som ligger mellan Torre de la Horadada och Pilar de la Horadada, bara 400 meter från stranden.

Öppet kök och salong med utsikt över den privata poolen.

På första våningen finns två sovrum med eget badrum. Det stora sovrummet har ett stort omklädningsrum installerat med massor av hyllor, lådor och klädhängare. 

På utsidan har du en privat trädgård med en veranda, privat parkering, en utomhusdusch och en privat pool. Det finns också ett rymligt takterrass för att njuta av havsutsikten medan du njuter av det spanska solen.

Affärscenter och större utbud av restauranger i Pilar de La Horadada några minutrers bilväg inåt land. Nytt center vid Horadada torg i närområdet. Fantastiskt läge!


Kontakta oss för info, planritningar etc.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

Ca. 50 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 10 minuter till Lo Romero golfbana.

                         

Välkommen på visning! 

Torre de la Horadada - Higeuricas

Med sin närhet till havet och den mysiga marinan tillsammans med det lilla by-torget är området mycket populärt. Här har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 15 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare utbud

Strandliv och havsnära promenader samt historiska monument.

Kommunen nyligen skapade från dess segregering av Orihuela 1986, som består av den urbana kärnan i inlandet och en stad i kusten bildad av Mojón, Mil Palmeras och Torre de la Horadada, där det finns en marina . I norr och vid Sierra Escalona finns urbaniseringen av Pinar de Campoverde, bostadsområde med kvalitet, där det finns rekreationsområden och möjligheter att vandra genom två sträckor, en av fyra kilometer och som ligger inom av urbaniseringen, och ytterligare en av tio kilometer och det slutar vid El Río stranden. Det är en kommun som främst kännetecknas av dess 5 km av allmänt välbevarade stränder, bland annat bör vi markera El Mojón Beach (i El Mojón); Las Higuericas Beach, Las Villas Beach, El Puerto Beach, El Conde Beach, Los Jesuitas Beach och Calas de Rocamar (i Torre de la Horadada); och Playa del Río, Playa Mil Palmeras och Playa Vistamar (i Mil Palmeras). Du kan njuta av och köpa trädgårdsprodukter av mycket god kvalitet. Det rekommenderas att besöka det arkeologiska-etnologiska museet Gratiniano Baches ligger i C / Carretillas 19, liksom de romerska stenbrott vid foten av floden Beach i Mil Palmeras, bredvid mynningen av Seco-floden.

Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 55 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.