Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 713


Moderna lägeheter i Pilar de la Horadada med 2 eller 3 sovrum.

Välj lägenhet med trädgård eller med takterrass.

Pris från 179.000 € - 270.900 €


Här bor du i spansk miljö i mysiga Pilar de la Horadada ett par mil söder om Torrevieja.

Trevliga lägenheter byggda i modern stil med material av god kvalitet med tillträde November - 23.

Ett liten mysigt komplex med 7 lägenheter fördelat på markplan samt takvåning.

Du kan välja mellan 3 sovrum och 3 badrum eller 2 sovrum 2 bad. Ca 2000 meter från havet.
Fasad i modern stil i vitt, trä och beige. Här har du gemesamt grönområde med pool.

Lägenheter i markplan har tillgång till parkering/garage samt 2 uteplatser. Lägenheterna på takvåningen har terass från 61 - 86 m2.


15 - 20 minuters promenad till stranden 

Affärscenter och större utbud av restauranger i Pilar de La Horadada några minutrers promenad.

Högt läge!


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

Ca. 50 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 10 minuter till Lo Romero golfbana.

                         

Välkommen på visning! 

Pilar de la Horadada

Med sin närhet till havet och samtidigt kunna njuta av den lite större bykänslan i spansk miljö, är dett a för dig som vill ha lite av allt. Här har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 15 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare turistiskt utbud.

Detta är en kommun som främst kännetecknas av dess 5 km av allmänt välbevarade stränder, El Mojón Beach, Las Higuericas Beach, Las Villas Beach, El Puerto Beach, El Conde Beach, Los Jesuitas Beach och Calas de Rocamar och Playa del Río, Playa Mil Palmeras och Playa Vistamar. Det rekommenderas att besöka det arkeologiska-etnologiska museet Gratiniano Baches ligger i C / Carretillas 19, liksom de romerska stenbrott vid foten av floden Beach i Mil Palmeras, bredvid mynningen av Seco-floden.


För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...


Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 55 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.