Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 227 


Nya lyxvillor med pool, trädgård och takterrass i Torrevieja syd. Bra läge med 300 meter till havet, ca 20 minuters promenad till centrum. 4 sovrum 3 bad. Pris 475.000€ - Key ready -


Nyproducerade lyxvillor med egen pool i modern design i superläge. Några villor är klara att flytta in i, så nu kan du slippa vänta upp till ett par år på att din husdröm i solen.

Här bor du i ett lugnt område nära havet och city i Torrevieja. Här kan du promenera till hav, strand och centum och njuta av alla utbud man kan behöva för ett avslappnat liv.

Gott om restauranger och cafeer, samt flera matbutiker bara någon minut bort.

Villorna är byggda enligt mycket hög standard med god isolation både i tak, golv, väggar och fönster. Ingår gör komplett AC/värmevxl, vitvaror i kök, larm samt parkering till huset. Bostäderna har privat pool, grönytor och takterrass.


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

30 minuter till Alicante flygplats, 10 minuter till La Zenia Boulevard, 10 minuter till Villamartin golf.


Välkommen på visning! 

Torrevieja 

I torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Hörliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!