Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R97


Lägenhet på LaMata 125.000 € 
Lägenhet på andra våningen i Residencial Parquemar V på La Mata Beach. Med en yta på 50 m2 består den av 1 sovrum, 1 badrum, amerikanskt kök, vardagsrum och en stor terrass med utsikt över poolen. A/C. Sydlig orientering. 


Här bor du tryggt och lugnt.

Några meter från alla tjänster, onsdags marknaden, bra bussförbindelser och bara 400 meter från sandstranden och strandpromenaden. La Mata har verkligen rustats upp och är oerhört populärt.

Privat parkering går att köpa till -17.000€.

Alternativ är parkering på gatan.


Välkommen på visning!La Mata

La Mata stranden är en av de mest omtyckta och längsta stränderna i området och sträcker sig ca. 2,5 km längs det turkosfärgade medelhavet. La Mata är väl etablerat med stort utbud av restauranger, butiker och den mysiga marknaden.

Strandpromenaden har renoverats 2020 så här kan du tryggt vandra längs havet eller sätta dig vid någon av de många uteserveringarna och njuta av hav och sol. Här finns stor potential att hyra ut sin bostad hela året för den som så önskar.


La Mata ligger längs kusten i den nordöstra delen av Torrevieja. Buss kommunikationerna är mycket bra året om, samt bra anslutning till N322 med bil. Här har du också flera gröna parker samt den stora nationanlparken Laguna La Mata med fina stövområden.


Kommunikationer

Ca. 30 minuter till Alicante flygplats. 5 minuter till Torrevieja centrum. 5 minuter till Guardamar. Bra bussförbindelser till centrum.