Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 700


Takvåning i Gran Alacant. Pris 310.000 €


Helt ny takvåning, 101 m2,  3 sovrum, 2 badrum, 45 m2 balkong, 100 m2 takterass, luftkonditionering, belysning, gardiner och vitvaror.

Högt läge med utsikt över området. Gemensam pool.

Som tillval - garage och förråd.


Kontakta oss för info, planritningar etc..

  

Ca 15 minuter till Alicante flygplats och ca 20min till Alicantes centrum (15 km), 40 minuter till Torrevieja centrum.  


                   

     Välkommen på visning!


Gran Alacant

 

Gran Alacant beläget i södra delen av Valencia regionen ligger bara 15 minuter från Alicantes internationella flygplats och ca 20min till Alicantes centrum (15 km),

ca 40 minuter till Torrevieja centrum.

Gran Alacant är ett populärt semestermål i södra delen av Alicante provinsen. Staden består av ett flertal urbaniseringar som har byggts up runt det gröna området, el Cabo de Santa Pola, och stranden Carabasi. Ön, La Isla de Tabarca, va en gång i tiden en tillflyktsort för berbiska pirater men består idag av naturparken Las Salinas,

en oerhört vacker plats att besöka.  

Gran Alacant skryter av ett Medelhavsklimat året runt, med en medeltemperatur som ligger på 18C grader.
Gran Alacant har ca 10.000 invånare vilket av de flesta är europeiska utlänningar. Det är ett lugnt bostadsområde året runt.

Den oförstörda och mycket väl omhändertagna stranden, Las Dunas del Carabassí, är Gran Alacants viktigaste strand med gyllene sand och turkosa vatten. Detta kustområde är oerhört populärt för kitesurfing och vindsurfing, med ett brett urval av skolor som erbjuder intensivkurser året runt.   

Urbaniseringen byggd 100 meter över havet ger magnifika utsikter över Medelhavet.  Urbanisationen erbjuder alla slags serviceanläggningar, som en nöjespark och ett stort shoppingcenter för att tillgodose alla besökarnas behov.

Om du letar efter en välskött naturområde för att njuta av en avkopplande semester under Medelhavets sol, är Gran Alacant det perfekta resemålet.