Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R2579


El Chaparral s. Nyrenoverad lägenhet  sydläge med 1 sovrum, 1 badrum

Pris 80.000€

Byggår:

Byggyta: 48 m2

Terass: 10 m2

Balkong: 5 m2

Våning: 1

Hiss: -

Sovrum: 1 (möjlighet att bygga på en våning)

Bad: 1

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per år: -

Skatt IBI: 100 € / år

Avstånd till havet: 2500 m


El Chaparral, Bungalow helt reformerad modern stil i markplan utan grannar på övervåningen, yta 48 m2 samt en kaklad trädgård på 10 m2. Här har du möjlighet att bygga lagligt ytterligare en våning med licens för 30 m2, fastigheten ligger framför naturparken La Mata och har öppen utsikt över sjön, fastigheten har ett stort sovrum, badrum, toalett, öppet kök och ett stort vardagsrum, säljs möblerad och med luftkonditionering, har också WIFI med fiber och larm med röksensor.


Pris; 80.000€

.

Bra bussförbindelser till och omkring Torrevieja året runt.

10 minuters bilresa till Medelhavs stränderna och Torrevieja centrum. Ca 30 minuters bilresa till Alicantes flygplats.


Välkommen på visning!


Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!