Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 230


Nyproducerade lägenheter 2-3 sovrum 2 bad. Los Dolses / Villamartin. Pris från 165.000 € i markplan

upp till 273.00 € med stor privat takterrass

 

Mordderna lägenheter med 2 alt 3 sovrum och 2 badrum med golvvärme. Här har du rymliga terrasser i martkplan, stor balkong i mellanplan samt privata takterrasser på toppvåningarna.

Lägenheterna byggs i ett par olika utföranden, kontakta oss för planritningar.
Modernt kök inklusive vitvaror. Lägenheten har parkeringsplats i garage samt möjlighet att köpa till förråd.

Projektet har ett stort SPA-område i skön avkopplande miljö med uppvärmd pool, bastu och gym för alla kunna avnjuta alla sässonger.
Området har en pool med halvolympiska mått. Barnen kan roa sig på lekplatsen eller i poolen av strandmodell.


Välkommen att kontakta oss för mer info och prislista

och prisklista
La zenia Boulevard i närområdet. Nära Villamartin golf, lokala restaurang center och butiker. Fantastiskt läge!     

                         

Välkommen på visning!  

Villamartin


Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

För golfare är detta område perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen

Spelar du tennis har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc. några minuter bort.

Gott om grönområden och parker. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, hör kan alla koppla av med familj och vänner.