Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 221


Villamartin / Los Dolses nybyggda rymliga och ljusa lägenheter med 3 sovrum & 2 bad.

Pris från 189.900 € - 299.900€


Lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum byggda i Los Dolses, Villamartin. Här har du nära till golf, restaurangcenter och Zenia Boulevard.
Finns i vissa fall möjlighet till större vardagsrum och 2 sovrum och 2 badrum, hör av dig för mer info.
Terrass ca 23 kvm. Projektet byggs med markplans lägenheter och trädgård, i mellanplan med balkong samt takvåningar "Penthouse" med stor takterrass, jacuzzi och utekök.
Priser från 189,900 euro (annons) till 299.900 euro (Penthouse)
Ingår gör vitvaror, parkering i garage, tillgång till gemensamma utrymmen med pool, trädgård, lekplats och område med träningsredskap.

Totalt kan man samanfatta att här har du ett stort utbud av tjänster, stormarknader, restauranger och shopping och är befolkat året om.
Det är gångavstånd till köpcentret La Zenia Boulevard via gång/cykelbro och sedan vidare mot Zenia Beach om du vill ta dig ett dopp i medelahavet.

Kontakta oss för att boka visning på detta projekt samt ev. andra liknande objekt.

Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktioner på södra Costa Blanca.

Kontakta oss för mer info, planritningar och prislista.

           

                           

  • Välkommen på visning! 

Villamartin/Los Dolses


Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

För golfare är detta område perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen

Spelar du tennis har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc. några minuter bort.

Gott om grönområden och parker. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, hör kan alla koppla av med familj och vänner