Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R544


Radhus i El Salado, Torrevieja

Pris 127.000 €


Referens: R544

Byggår:

Byggyta: 75 m2 

Terass: Ja 60 m2

Sovrum: 3

Bad: 2

Våning: 2

Hiss:  

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per år: 900€

Skatt per år: €

Avstånd till havet: 3000 m

Parkering: JaRadhus, 75 m²t, 60 m² tomt, 3 sovrum, 1 badrum, 1 toalett, bra skick, exteriör, öppet kök, förråd, möblerad, gemensam pool, inkluderar vatten, höga leveranser.

Hörn radhus med stor kaklad trädgård där du kan tillbringa trevliga stunder med familj och vänner grill, lunch eller middag, i total avskildhet, grannskapet är lugnt och samtidigt bebott året runt, har en gemensam pool och ligger nära Habaneras köpcentrum och Carrefour, skolor etc.. fastigheten är fördelad i en glasad veranda, vardagsrum, amerikanskt kök med direkt tillgång till trädgården, toalett på bottenvåningen, två sovrum och badrum på första våningen och första våningen valde ägarna att omvandla solariumet till ett tredje sovrum för att ge det mer nytta eftersom de har tillräckligt med utomhusutrymme, avståndet från havet är cirka 3 km.


Ca. 30 minuter med bil till Alicante flygplats. 
Kontakta oss idag för visning.


Välkommen på visning!Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!