Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 223


Moderna lägenheter nära stranden i populära Mil Palmeras, 2 eller 3 sovrum, 2 bad.

Pris från 244.900€ - 374.900€


Här bor du strax intill havet och den fantastiska Mil Palmeras stranden, ett par mil söder om Torrevieja. det finns lägenhet i markplan, mellanplan eller lägenhet med privat takterrass.

Området är uppbyggt kring gemensamma pooler och grönområde ca. hundrafemtio meter från stranden

Dessa moderna lägenheter har 2 eller 3 rymliga sovrum och 2 badrum. 

All service finns i närområdet.


Större affärscenter och utbud av restauranger i Pilar de La Horadada några minutrers bilväg inåt land.

Fantastiskt läge!


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

Ca. 50 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 15 minuter till Lo Romero, Las Ramblas, Campopamor golfbanor.

                         

Välkommen på visning! 

Mil Palmeras

Området har vunnit hjärtan hos många skandinaver med sin närhet till havet och lugnet i området. Dock har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare utbud.

Strandliv och havsnära promenader

Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område och nära till stranden med restauranger där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Mil Palmeras stranden är en naturlig strand med lugna vatten och fin gyllene sand. Synonymt har en blå flagga och "Q" av turist kvalitet stränder med god vattenkvalitet, sand och anläggningar. Stranden fick också ISO 170001 intyg utfärdas endast till stränder som har god tillgänglighet för funktionshindrade. Nära till restauranger, stormarknader, banker, apotek, anslutning till riksväg N-332 etc. inom gångavstånd ligger byn Torre de la Horadada.

Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.