Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R3777


Takvåning Playa Flamenca

Pris 220.000 €


Referens: R3777

Byggår: 2008

Byggyta: 91

Balkong: 16 m2

Balkong: 35 m2

Takterass: 43 m2

Sovrum: 3

Bad: 2


Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per månad: €

Skatt per år: €

Avstånd till havet:  2300 m

Parkering: Ja


Taklägenhet i ett gated komplex "Zeniamar 8" med öppen utsikt.

På första våningen har lägenheten 2 sovrum med inbyggda garderober, ett badrum, ett fullt utrustat öppet kök med frukostbar, ett förråd under trappan (med ett inbyggt kassaskåp inuti) och ett vardagsrum/matsal med tillgång till en rymlig balkong.

På andra våningen finns ytterligare ett öppet sovrum, ett badrum och naturligtvis ett enormt privat solarium. Tack vare lägenhetens goda läge kan du från den översta terrassen njuta av vacker öppen utsikt, den varma spanska solen och till och med ta en uppfriskande dusch.

Zeniamar är en av de vackraste urbaniseringarna i Playa Flamenca. Komplexet är stängt och bevakat, inne för invånarnas bekvämlighet finns en magnifik pool med grönområden, promenadvägar, det finns också ett gym. Nödvändig infrastruktur - butiker, barer, restauranger, apotek, parker osv. - ligger några minuter från komplexet, och till havet - ca 30 minuters lugn promenad.

Varje år lockar Playa Flamenca-området, som ligger i södra delen av Costa Blanca, fler och fler turister, tack vare det milda medelhavsklimatet, vänliga lokalbefolkningen och de renaste stränderna, som varje år tilldelas den blå flaggan. Detta är en idealisk plats för både investeringar och permanent bosättning.

Närmaste flygplats är Alicante, som ligger 40 minuter bort.


PRIS 220.000€


Ca. 45 minuter med bil till Alicante flygplats. Närhet till La Zenia Boulevard samt lördagsmarknaden i Playa Flamenca.
Kontakta oss idag för visning.

Här bor du tryggt och lugnt.


Välkommen på visning!Playa Flamenca

Playa Flamenca ligger i den södra delen av Costa Blanca, några kilometer söder om Torrevieja. Playa Flamenca sträcker sig från havet och några kilometer in i landet och är livligt befolkat året runt. I närområdet ligger Punta Prima, La Zenia, Los Altos, Zenia Mar

Strandliv, restaurangliv kombinerat med promenadstråk

Playa Flamenca har härliga, gyllene stränder med kristallklart vatten. Stränderna har utsetts med blå flagg i och med den fina miljön, servicen och säkerheten. De tre lokala stränderna är Cala Penas, Cala Mosca och Cala Estaca. Cala penas ligger längs norrut och är en liten strand utan några faciliteter. Cala Mosca har en ny strandpromenad och under sommaren finns en snackbar. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Cala Estaca är en stor strand som på sommaren har duschar, toaletter, snackbar och volleybollnät. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet.

Golf och Gym

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv... I centret längs N332 ligger ett stort gym som har det mesta att erbjuda för att hålla sig i trim.

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och Playa Flamenca. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 40 minuter till Alicante flygplats eller till Murcia flygplats.

Familjeliv

I Playa Flamenca ligger den skandinaviska skolan som finns på Costa Blanca. Här går ungefär 150 barn från hela Norden. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet. Go-kartbana för motorheads.