Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 305


Nybyggda lägeheter i Gran Alacant vid havet. Fint högt läge läge 2 sovrum. 2 bad.

Pris från 275.000€ - 325.000€

 

Nyproducerade lyxlägenheter som är inflyttningsklara, vid havet och här når du den fantastiska stranden i Gran Alacant på några minuters promenad. 

Lägenheterna är byggda enligt hög standard. 2 sovrum och 2 bad.

Balkong, terrass eller takterrass med utsikt över havet.

Pris för lägenhet med takterrass 325.000€

Gemensam pool och grönområden.

Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på andra projekt i detta område? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca, hör av dig.Välkommen på visning! 

Gran Alacant


Gran Alacant ligger i en av de bästa enklaverna för att njuta av Costa Blanca ... en unik plats omgiven av stränder med blå flagg och en otroligt vacker miljö.

Gran Alacant har bildats av en rad urbaniseringar vid Santa Pola och har en befolkningsökning de senaste åren tack vare ökad service i området, dess närhet till  Alicante, Elche och Santa Pola samt Alicantes internationella flygplats som ligger endast 10 minuter bort.

Gränsar till Gran Alacant gör naturområdet Clot de Galvany, en kustmyrarna på Medelhavskusten som tack vare dess olika ekosystem  gör det till ett centrum för biologisk mångfald i Valencia.

Älskare av vattensporter kan njuta av ett brett utbud på stranden Arenales del Sol under sommarsäsongen, också möjlighet att njuta av skärmflygning, paramotor eller bara njuta av allt som erbjuds i området såsom ett brett utbud av vandringsleder, eller bara promenera och njuta av den fantastiska utsikten över vårt älskade Medelhav från klipporna vid Monte de Santa Pola ...