Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R83


Radhusgavel Los Altos 289.000 € 


Modern radhusgavel i Los Altos bredvid urbanisationen Los Balcones de Torrevieja.

Huset är 160 m2 byggt på en tomt på 200m2. 4 stora sovrum med stora inbyggda garderober, 3 badrum och 1 toalett, vardagsrum / kök på ca 45m2 med tillgång till verandan med utmärkt utsikt över saltlagunen och havet. Köket har två ingångar till skafferi och tvättstuga och utgång till grillområdet.

Det finns ett garage/lager på 30m2, trädgården har automatisk bevattning och träd, automatiserad grind, luftkonditionering varm/kall, vitlackerade snickerier, dubbelglasfönster, interiör och exteriör larm. I urbanisationen finns utmärkta gemensamma områden med pool.

Närhet till matbutiker, saltsjön, Torreviejas sjukhus samt nya shoppingcenter är under uppbyggnad i närområdet.
Bra bussförbindelser in till Torrevieja centrum hela året.
Till havet är det ca 2 km, som det går fint att cykla till.


Välkommen på visning!Los Balcones 

Los Balcones, ett uppvuxet etablerat område med villor, radhus och lågbyggda lägenheter. Kuperad terräng och prunkande grön växtlighet strax söder om Torrevieja. Ett område med de flesta fastboende året om, ett stort utbud av restauranger och butiker, några kilometer till havet där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Angränsar till Los Altos och La Florida.


Los Balcones tillhör de exklusivare områdena runt Torrevieja, och ligger strax söder om Torrevieja. Ett trevligt område med ett stort utbud av lokala restauranger, barer och butiker. Flera större befintliga restaurang och köpcenter center i närheten samt att det byggs två nya affärsområden. Till stränderna tar du dig snabbt med buss eller cykel, där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Med en kort tur på några minuter når du La Zenia Boulevard när du önskar ett livligt utbud.


Här har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...


Bussar går till kontinuerligt till Torrevieja centrum med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 45 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, här kan alla koppla av med familj och vänner.