Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 238


Guardemar del Segura, centralt belägna lägenheter med 2 eller 3 sovrum, 2 badrum, privat takterrass.

Pris 220.000 € - 299.000 €


Projektet ligger mindre än 500 meter från stranden. Det är en modern fastighet i centrum av Guardamar del Segura, en stad med några av de längsta stränderna på Costa Blanca. Detta är en idyllisk plats i äkta spansk anda. Här kan du tillbringa din semester eller som åretrunt boende med all service och ett fantastiskt strandliv. Staden erbjuder utmärkt gastronomi, med ett brett utbud av barer och restauranger. Längs gatorna och promenaderna erbjuds lokala rätter och drycker.
Njut av din fritid på vackra naturparker och fritidsområden. Detta är ett perfekt läge för både singlar, par och familjer med barn.

fastigheten har totalt 12 lägenheter på fyra våningar. Lägenheterna har två eller tre sovrum och två badrum, rymliga terrasser utåt och stora rum. Alla lägenheter har privata solterrasser och förråd. Fastigheten har en jacuzzi på bottenvåningen för användning av boende och underjordiska parkeringsmöjligheter i tillägg på 18.000€ + IVA.


Yta lgh: 82-102 kvm.

Yta terrass: 11-22 kvm

Yta takterrass: 13-20 kvm 

Yta föråd: 3,6 kvm 


Kontakta oss för planritningar och senaste prislista.Vi arbetar för att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig här i Spanien.
Vill du ha förslag på liknande boenden? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca.

Område: Costa Blanca, Guardemar. Nära Torrevieja. Ca. 25 minuter till Alicante flygplats.    


                         

Välkommen på visning!