Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R220 


Lägenhet i nyskick med trädgård och terrass  219.000 € 


Referensnummer: 220 G     Byggår: 2017     Sovrum: 2     Bad: 2     Byggyta: 78 m2     Våning: -   

Upplåtelseform: Ägarlägenhet     Avgift mån: 67 €     Avstånd till havet: 900 m


Otroligt fin 3 rumslägenhet i nyskick på Punta Prima, Här har du allt inom promenadavstånd, såsom stort utbud av restauranger, matbutiker och bara några minuter ner till havet.  .

Bostaden är invändigt om disponerad med ett större vardagsrum där  man valt att reducera de från början 3 sovrummen till 2. Köket har en rejäl bardisk med massor av förvaring och smarta lådlösningar, ugn och mickro i ståhöjd samt intergrerad vinkyl. 2 stora terrasser varav en in mot poolområdet samt den andra vetter mot den gröna parken och kvällsolen.

Stor AC/Värmepump som klarar håller våningen i behaglig temperatur året om.

Rymligt förråd utanför ingången för större inventarier samt en tvättmaskin och torktummlare.

Här bor du tryggt och lugnt med trevliga grannar med olika nationaliteter.

Området är helt stängt. Ingår gör garage och en del invetaier. Begär lista.


Urbanisationen har underbara grönområden samt stor pool.

Det är gångavstånd till 2 matbutiker, men nya shoppingcenter är under uppbyggnad i området. Bra bussförbindelser in till Torrevieja centrum hela året.

Till havet är det ca 900 m. Youtube; https://www.youtube.com/watch?v=WaX2dvDrpzw&t=1s


Välkommen på visning!Punta Prima - Los Altos

På Punta Prima befinner oss i ett av de populära områdena runt Medelhavs kusten, strax söder om Torrevieja. Ett livligt område med ett stort utbud av restauranger och butiker, nära till stränderna där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt.

Stränder, promenader, butiker och restauranger med havet som tema

Nära till flera restauranger som ligger längs havsbandet, på shoppingcentret Punta Marina har du banker, apotek inom gångavstånd. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast ett per kilometer bort. Här finns många butiker och restauranger. Man tar sig enkelt in till Torrevieja med buss om man vill ha stadsmiljö.

Golf och Tennis

Inom räckhåll har du tennisklubben på Los Balcones med många banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till Torrevieja med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 40 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av längs havet, härligt aktivt umgänge med familjen.