Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 317


Lyxiga enplansvillor med 3 sovrum, 2 badrum i Los Balcones, Torrevieja kommun.

Tomter mellan 385 m2 - 500 m2. Priser från 449.000€Villan byggs i ett plan,ca 116 kvm + altan 21 kvm. Modern design och du kan njuta av stora ljusinsläpp.    

Detta projekt i Los Balcones kommer ha 4 villor med möjlighet till privat pool och takterrass (+ 15.000 / 18.000 euro.)  

Här har du utsikt över/mot saltsjön, och nära till alla bekvämligheter du kan behöva. Bra bussförbindelser mot Torrevieja centrum och havet.

Kontakta oss för mer information, planritningar och prislista

Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca med bästa service affären igenom.


Området är uppväxt, exklusivt och väl etablerat sedan många år. Nära till alla bekvämligheter du kan behöva.
2  affärscenter i närområdet. Fantastiskt läge!                              


Välkommen på visning!

Los Balcones - La Florida

Los Balcones, ett uppvuxet etablerat område med villor, radhus och lågbyggda lägenheter. Kuperad terräng och prunkande grön växtlighet strax söder om Torrevieja. Ett område med de flesta fastboende året om, ett stort utbud av restauranger och butiker, några kilometer till havet där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Angränsar till Los Altos och La Florida.

Avslappnat liv året om.

Los Balcones tillhör de exklusivare områdena runt Medelhavs kusten, och ligger strax söder om Torrevieja. Ett trevligt område med ett stort utbud av lokala restauranger, barer och butiker. Flera större befintliga restaurang och köpcenter center i närheten samt att det byggs två nya affärsområden. Till stränderna tar du dig snabbt med buss eller cykel, där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Med en kort tur på några minuter når du La Zenia Boulevard när du önskar ett livligt utbud.

Tennis och golf

Här har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till kontinuerligt till Torrevieja centrum med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 45 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, här kan alla koppla av med familj och vänner.