Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 211


Nybyggda enplansvillor i Torrevieja. 3 sovrum. 2 bad. Bra läge nära habaneras shopping mall. Ca. 1200 meter till havet och båthamnen, ca 25 minuters promenad till centrum. Pris från 315.000€ - 330.000€


Nyproducerade Villor byggda i ett område med nära till både shopping och city i Torrevieja. Här kan du ta en långpromenad ner till havet, stranden och centum och njuta av alla utbud man kan behöva för ett avslappnat liv.

Villan har ett öppet vardagsrum med mycket ljus i anslutning till köket av amerikansk bartyp, 3 sovrum och 2 badrum på ett plan, takterrass på övre plan.
Villorna ligger i söderläge och finns i två modeller, enplansvilla med ett solarium (som i annons), alternativt en tvåplansvilla med bottenvåning, solarium och 3 badrum. Pris 299.000€
Villaområdet har grönytor, tennisbana och stor gemensam pool. Beläget några hundra meter från Habaneras köpcentru. Här har du nära till flera lokala bekvämligheter och fritidsområden och biografer. Bra koppling till närområdena med kollektivtrafik. 

Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.


30 minuter till Alicante flygplats, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 15 minuter till Villamartin golf.


Välkommen på visning! 

Torrevieja 

I torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Hörliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!