Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 203


Exlusiva lägenheter med 2 eller 3 sovrum 2 bad, på toppen i Punta Prima.

Pris 242.000 € - 559.000 €


Exklusiva lägenheter med mycket ljus och material i hög kvalitet på absoluta toppen av Punta Prima, några minuter från havet, golfbanor, samt Zenia Boulevard. Området byggs med Indonesiskt tema  och har fantastiska grön och rekreationskytor.

Du kan välja mellan 2 eller 3  sovrum och 2 bad, lägenhet i markplan och stor terrass, mellanplan med balkong samt Penthous eller Duplex med privat takterrass.


Pris 2 sovrum 2 bad i mellanplan, från 242.000 €

Pris 3 sovrum 2 bad i mellanplan, från 331.000 €

Markplanslägenhet, pris från 215.000 €

Penthouse med enorm takterrass pris från 545.000 €

Ingår gör:

Installation av luftkonditioneringssystem typ CONDUCT
Golvvärme i badrum
Duschskärmar i glas
Spegel i badrummen
Gemensam pool, Jacuzzis, Bastu, GYM


PRIVAT PARKERING & FÖRVARINGSRUM i underjordisk parkering kan köpas till från 5.000,00 € + IVA.


Kontakta oss för info, prislista och planlösningar.


Punta Primar är mycket populärt bland många med stort utbud av tjänster, butiker, restauranger och shopping och är fullt igång året runt.
Det är gångavstånd till köpcentret Punta Marina. Till stränderna kan du ta dig via gång- och cykelbron över vägen N332.Kontakta oss för att boka visning på detta projekt samt ev. andra liknande objekt.

Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktioner på södra Costa Blanca.

                           

Välkommen på visning! 

Punta Prima - Los Altos

På Punta Prima befinner oss i ett av de populära områdena runt Medelhavs kusten, strax söder om Torrevieja. Ett livligt område med ett stort utbud av restauranger och butiker, nära till stränderna där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt.

Stränder, promenader, butiker och restauranger med havet som tema

Nära till flera restauranger som ligger längs havsbandet, på shoppingcentret Punta Marina har du banker, apotek inom gångavstånd. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast ett per kilometer bort. Här finns många butiker och restauranger. Man tar sig enkelt in till Torrevieja med buss om man vill ha stadsmiljö.

Golf och Tennis

Inom räckhåll har du tennisklubben på Los Balcones med många banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till Torrevieja med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 40 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av längs havet, härligt aktivt umgänge med familjen.