Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 246


 Los Balcones 2 eller 3 sovrum m. takterrass alt. markplan. Pris från 176.000 €


Detta projekt byggs i modern stil med material av högsta kvalitet och ligger i Los Balcones. Här hittar du olika typer av lägenheter, markplan med en privat stor terrass, eller takvåning med vacker utsikt mot saltsjön och privat takterrass. Både markplan och takvåning finns med 2 eller 3 sovrum, 2 badrum och möjlighet att köpa till parkeringsplats samt förråd i garage. Förinstallation för luftkonditionering.

Det är 2 gemensamma pooler inbäddade i det gemensamma grönområdet.
Projektet ligger med trevlig utsikt över det omgivande området med flera fina promenadstråk i den spanska grönskan. Här har du nära till alla bekvämligheter du kan behöva.

Nya shoppingcenter är på gång vilket kommer höja trivselfaktorn och värdet på bostäderna framöver.


Kontakta oss för planritningar och prislista.


Välkommen på visning med oss på Göta Fastighet.
Vi arbetar för att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig här i Spanien.

Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca med bästa service affären igenom.

Område: Costa Blanca, Orihuela Costa, Los Balcones. Nära Torrevieja och Punta Prima. Ca 40 minuter till Alicante flygplats. 

Los Balcones - La Florida

Los Balcones, ett uppvuxet etablerat område med villor, radhus och lågbyggda lägenheter. Kuperad terräng och prunkande grön växtlighet strax söder om Torrevieja. Ett område med de flesta fastboende året om, ett stort utbud av restauranger och butiker, några kilometer till havet där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Angränsar till Los Altos och La Florida.

Avslappnat liv året om.

Los Balcones tillhör de exklusivare områdena runt Medelhavs kusten, och ligger strax söder om Torrevieja. Ett trevligt område med ett stort utbud av lokala restauranger, barer och butiker. Flera större befintliga restaurang och köpcenter center i närheten samt att det byggs två nya affärsområden. Till stränderna tar du dig snabbt med buss eller cykel, där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Med en kort tur på några minuter når du La Zenia Boulevard när du önskar ett livligt utbud.

Tennis och golf

Här har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till kontinuerligt till Torrevieja centrum med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 45 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, här kan alla koppla av med familj och vänner.

Fördelar