Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R113


Takvåning i 2 plan. Torrevieja. 2 sovrum 2 bad.

Pris 119.900€


Referens: R113

Byggår: Seminy

Byggyta totalt: 60 m2 

Bottenvåning: 30 m2

Övervåning: 30 m2

Terass: 4 m2

Sovrum: 2

Bad: 1 + 1 en suite

Kök: Amerikanskt

Vitvaror: Ja

Möblerad: Ja

Luftkonditionering: Ja

Orientering: Sydost

Våning: 

Hiss: Ja 

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per månad: 39€

Skatt per år: 170€

Avstånd till havet: 600 m

Parkering: Ja


Här bor du i Torrevieja centrum. Med bara 600 till Medelhavet. Takvåning i 2 plan med egen takterass. Gemensam pool i urbanicationen.

 

Den säljs möblerad. Ett fint hem i ett utmärkt läge. Här bor du tryggt och lugnt.


Trevlig gemensam pool och gröna gemensamma utrymmen. Inom gångavstånd strandpromenaden med flera restauranger, affärer, apotek, gym och andra tjänster.  


Ca. 40 minuter med bil till Alicante flygplats. 
Kontakta oss idag för visning.


Välkommen på visning!Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!