Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 717


Helt nya lägenheter i San Miguel de Salinas, 2 el 3 sovrum, 2 bad.

Pris från 149.900€ - 189.900 €
Nyproducerade lägenheter av högsta kvalitet.

- 2 eller 3 sovrum

- 2 badrum

- 109 m2 - 203 m2

- Markplan eller taklägenhet

- Trädgård och altan

- Takterass

- Parkering

- Inflyttning december 2023


Exklusiv urbanisering som består av lägenheter i markplan med altan och trädgård eller taklägenheter med terrass och magnifik utsikt.

Stor pool, lekplats i grönområde samt parkering.

Det är omgivet av grönområden och fritidsområden som golfbanor, köpcentrum och 10 minuter från havet.


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Ca. 40 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 20 minuter till Torrevieja C, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 15 minuter till Lo Romero golfbana.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.Välkommen på visning! 

San Miguel de Salinas

Jordbruksbyn San Miguel de Salinas ligger högt ungefär en mil från havet med en fantastisk panoramautsikt över odlingarna och saltsjöarna, här kan man känna den genuina spanska atmosfären men ändå ha närheten till alla turistattraktioner om så önskas.

Nöjesutbud

Det finns ett stor utbud av restauranger, caféer och butiker, t.ex. ”Las Cuevas” som ligger i gamla grottor är absolut värt ett besök. Mysigt by-torg och inte att förglömma, den sköna marknaden som är på onsdagar.

Golf:

I närheten av San Miguel de Salinas ligger Las Colinas Golf and Country Club, som stått värd för flera kvaltävlingar till Europa Touren. Banan håller hög kvalitet både i status och serviceutbud på toppnivå. Andra prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, och Lo Romero

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera abyarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 40 minuter till Alicante flygplats och ungefär samma till Murcia flygplats

Familjeliv:

Det finns flera trevliga cykelvägar runt byn att utforska. Här kan du njuta av vackra vyer i kuperad terräng bland apelsinodlingarna och de öppna fälten. San Miguel de Salinas har två kommunala skolor upp till gymnasienivå. I byn finner du alla tänkbara faciliteter.