Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 293


-SLUTSÅLT-


Nybyggda lägenheter i Aguas Nuevas, Torrevieja. 3 sovrum 3 bad. 97 kvm.

Pris från 169.900€ - 182.800€Nyproducerade rymliga och välplanerade lägenheter i stängd urbanisation i populära Aguas Nuevas, Torrevieja. 

Residencial "La Isla II" är ett komplex bestående av två faser som kommer att bli till totalt 56 parhuslägenheter med 2 och 3 sovrum. 

Konstruktionen av komplexet utförs i två lägenhetstyper, med möjlighet till 2 eller 3 sovrum, 2 badrum. Välj mellan takterrass eller trädgård.

Alla lägenheter har garageplats som ingår i priset.  Fantastisk utsikt.


Lägenheterna ligger nära till alla bekvämligheter du kan behöva som ett stort utbud av supermarkets, restauranger, apotek och shopping mall.

Kontakta oss för aktuell prislista och planlösningar, eller för att boka visning på detta projekt samt ev. andra liknande objekt.


Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktioner på södra Costa Blanca. Nära Torrevieja, ca 35 minuter till Alicante flygplats. Välkommen på visning! 

Torrevieja 

I torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Hörliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!