Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R247


Bungalow med takterrass i La Siesta.

2 sovrum, 1 badrum

Pris 99.000€

Byggår: -

Byggyta: 60 m2

Takterass: 50 m2

Tomt: 80 m2

Våning: 1 av 1

Hiss: -

Sovrum: 2

Bad: 1

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per år: -

Skatt per år: 109 €

Avstånd till havet: 4000 mModerniserad bungalow med solarium till salu i La Siesta, Torrevieja nära till bekvämligheter, naturreservatet La Mata och en busslinje till Torreviejas centrum.

Vi kommer in i fastigheten genom en grind på framsidan och möts av den rymliga terrassen. På vår vänstra sida finns trappan upp till solariumet som erbjuder utsikt över saltsjön, naturreservatet och en glimt av Medelhavet. Framför oss finns ett vinterträdgård som har glasats in med skjutdörrar av hög kvalitet. Vi rör oss genom vinterträdgården och ytterdörren och kommer in i det rymliga och ljusa vardagsrummet med öppet kök. Här finns ett himmelsljus installerat för att ge ett fantastiskt ljusinsläpp. Framför oss finns det stora sovrummet och en passage med tillgång till det andra sovrummet och badrummet med walk-in-dusch. På baksidan av huset finns en uteplats/tvättstuga som nås via skjutdörrar i det stora sovrummet.

Bra bussförbindelser till och omkring Torrevieja året runt.

10 minuters bilresa till Medelhavs stränderna och Torrevieja centrum. Ca 30 minuters bilresa till Alicantes flygplats.


Välkommen på visning!


Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!